HEEMSTEDE SCHIPHOL TAXI 023 23 40 600

HAARLEM SCHIPHOL TAXI

023 23 40 600

Haarlem Schiphol Taxi
OPHALEN VAN SCHIPHOL
LUCHTHAVENS IN BUITENLAND?

Haarlem Schiphol Taxi goedkoper dan lang Parkeren

Goedkoop naar Schiphol? U denkt aan lang parkeren op Schiphol? Dat is tegenwoordig niet meer goedkoop! Schiphol is 1 van de duurste luchthavens van de wereld als het gaat om parkeren. Naast dat het duur is moet je ook veel eerder van huis dan dat je zou moeten met Haarlem Schiphol Taxi. Met uw eigen auto zou u na het parkeren nog met een shuttlebus naar Schiphol vervoert moeten worden. Met Haarlem Schiphol Taxi is het van deur tot deur voor maar 30 euro.


Haarlem Schiphol Taxi

Haarlem Schiphol Taxi is een taxi bedrijf dat gespecialiseerd is in Luchthaven vervoer. Haarlem Schiphol Taxi rijdt uitsluitend met vaste lage prijzen naar elke luchthaven in Nederland.

Haarlem Schiphol Taxi staat garant voor een fijne en comfortabele rit naar uw bestemming. Vanuit Haarlem e.o.  rijden wij dagelijks naar Schiphol. Voor een vaste lage prijs van €30 rijdt u van Haarlem naar Schiphol. Voor andere luchthavens klik op Luchthaven tarieven. Daar kunt u alle prijzen vinden van alle luchthavens.


Vaste lage prijzen vanuit Haarlem

Vanuit Haarlem rijden wij voor 30 euro. Dat is een enkele rit naar Schiphol met een sedan. Haarlem Schiphol Taxi bied deze service 24/7 aan. Dus ook lastminute een taxi bestellen kost u maar 30 euro. Veel bedrijven rijden dan niet voor een vaste prijs. Haarlem Schiphol Taxi wel!


Snelle service, bij haast staan wij altijd klaar!

Ben je in alle stress en voorbereiding vergeten een taxi te regelen vanuit Haarlem naar Schiphol? Dat horen wij wel vaker! U hoeft zich geen zorgen te maken. Haarlem Schiphol Taxi heeft zo’n groot netwerk aan chauffeurs dat we altijd wel iemand in de buurt hebben die u naar Schiphol kan brengen. Ook dan betaalt u gewoon het vaste bedrag van 30 euro. Mooier kunnen we het denk ik niet maken?


Zakelijk naar Schiphol

Voor zakelijke reizen kunt u bij Haarlem Schiphol Taxi ook op rekening rijden.Bel of mail voor informatie naar onze Taxi Centrale. Betalen met creditcard of pin is altijd mogelijk. Al onze auto’s zijn voorzien van pinapparaten. Een kwitantie printen wij na de rit altijd voor u uit!

 

 

Bel 023 23 40 600 
Of
Reserveer online

Haarlem Schiphol taxi brengt u niet alleen naar de Luchthaven, we brengen u ook weer naar huis voor de zelfde prijs!
Bestel een retour en vul alle gegevens in. Wij zullen de vlucht in de gaten houden en er voor zorgen dat de taxi op u staat de wachten op de luchthaven.

Hoe vinden wij u?

  1. Bel bij aankomst op de luchthaven direct naar het centrale nummer  
  2. Haal uw bagage op  en houdt u telefoon in de gaten. De chauffeur belt u op dat hij er staat
  3. Kom naar de Vertrekhal 3 (Schiphol). De chauffeur staat daar op u te wachten.
 Heemstede Schiphol Taxi €30

Wilt u naar een luchthaven in het buitenland? Geen probleem. Voor een vaste lage prijs kunnen we u brengen naar:

  • TAXI HAARLEM ZAVENTUM (BELGIE)
  • TAXI HAARLEM CHARLEROI AIRPORT (BELGIE)
  • TAXI HAARLEM WEEZE AIRPORT (DUITSLAND)

Bel of mail voor de prijzen naar  Haarlem Schiphol Taxi.


Email: info@taxiStraider.nl

 

Wij verlenen 24/7 Schiphol service vanuit de volgende steden:

Taxi Haarlem Naar Schiphol
Sedan
ENKELE REIS
Heemstede Schiphol Taxi €30

Bekijk hier onze luchthaven tarieven