Menu
0 Comments

Haarlem Schiphol Taxi

Haarlem Schiphol Taxi €30

 

Goedkoop naar Schiphol? U denkt aan lang parkeren op Schiphol? Dat is tegenwoordig niet meer goedkoop! Schiphol is 1 van de duurste luchthavens van de wereld als het gaat om parkeren. Naast dat het duur is moet je ook veel eerder van huis dan dat je zou moeten met Haarlem Schiphol Taxi. Met uw eigen auto zou u na het parkeren nog met een shuttlebus naar Schiphol vervoert moeten worden. Met Haarlem Schiphol Taxi is het van deur tot deur voor maar 30 euro. 

Vaste lage prijzen vanuit Haarlem

Vanuit Haarlem rijden wij voor 30 euro. Dat is een enkele rit naar Schiphol met een sedan. Haarlem Schiphol Taxi bied deze service 24/7 aan. Dus ook lastminute een taxi bestellen kost u maar 30 euro. Veel bedrijven rijden dan niet voor een vaste prijs. Haarlem Schiphol Taxi wel!

Snelle service, bij haast staan wij altijd klaar!

Ben je in alle stress en voorbereiding vergeten een taxi te regelen vanuit Haarlem naar Schiphol? Dat horen wij wel vaker! U hoeft zich geen zorgen te maken. Haarlem Schiphol Taxi heeft zo’n groot netwerk aan chauffeurs dat we altijd wel iemand in de buurt hebben die u naar Schiphol kan brengen. Ook dan betaalt u gewoon het vaste bedrag van 30 euro. Mooier kunnen we het denk ik niet maken? denkt u van wel? laat het ons dan weten! 

Bel 023 23 40 600 
Of
Reserveer online