Menu

Schiphol Taxi

SCHIPHOL TAXI

Heemstede Schiphol Taxi staat al jaren klaar heel Heemstede en omgeving. Wij rijden voor een vaste lage bedrag van en naar Schiphol. Heemstede Schiphol Taxi zorgt er altijd voor dat er een taxi beschikbaar is voor u. Rij mee en ervaar het comfort en goede service die wij u bieden. bel 023 23 40 600 of reserveer eenvoudig een taxi online.

Heemstede Schiphol

Online Schiphol Taxi reserveren

Reserveer makkelijk online een Heemstede Schiphol Taxi vanuit de regio. Wij rijden uitsluitend met vaste lage prijzen. Een taxi op rekening is ook mogelijk. Ideaal voor als u zakelijke ritten hebt.

Heemstede Schiphol

Comfortabel op reis met Heemstede Schiphol Taxi

Comfortabel en veilig op reis met Heemstede Schiphol Taxi. Online reserveren geeft u de mogelijkheid om zelfstandig de ritten te wijzigen of te annuleren zonder te bellen of mailen naar onze centrale.

Heemstede Schiphol

Heemstede Schiphol Taxi staat altijd voor u klaar!

Ook in de vroege uurtjes staat Heemstede Schiphol Taxi voor u klaar. Wij rijden 24/7 naar elke luchthaven in Nederland. Ook dan betaalt u niet meer dan onze vaste lage prijzen!

 

Taxi Heemstede Schiphol staat voor comfort, veiligheid en vaste lage prijs garantie. Bij ons betaalt u altijd een vaste lage prijs die bij u bekend is vanaf de reservering. Vanuit Heemstede is de vanaf prijs €30. Wilt u een stationwagen dan betaalt u €35 en voor een busje betaalt u €45. Ga onbezorgd naar Schiphol en reserveer een taxi naar Schiphol bij Taxi Heemstede Schiphol.

Taxi Vanaf Schiphol?

De service naar Schiphol bieden wij ook weer terug naar Heemstede. Voor de zelfde prijs! U betaalt niet extra voor een retourrit. Altijd een vaste lage prijs naar huis vanuit Schiphol.  U wordt door Taxi Heemstede Schiphol opgehaald bij de vertrekhal van Schiphol. U hoeft niet te zoeken naar de taxi. De Chauffeur vertelt u duidelijk waar hij gaat wachten op u. U kunt dan direct en zonder te zoeken naar de taxi toe lopen.

Taxi Garantie!

Bij Taxi Heemstede Schiphol bent u altijd verzekerd van een taxi rit naar Schiphol. Wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar. Wilt u met spoed een taxi? wij regelen het. Taxi Heemstede Schiphol verkoopt geen nee en zorgt altijd dat er een taxi beschikbaar is voor heel Heemstede.

Betaalmogelijkheden van Taxi Heemstede

U kunt bij ons betalen met pin, creditcard, op factuur of gewoon contant. Na elke rit kunt u een kwitantie krijgen zodat u uw zakelijke rit weer kan declareren. Wilt u per factuur betalen dan is dat ook mogelijk. Neem contact met ons op via de mail dan kunnen wij dat voor u in orde maken. Ons email adres is: Info@taxistraider.nl

Heemstede Schiphol

 

Het beste taxi bedrijf van Heemstede en omgeving is Taxi Straider! Wij bieden de beste service voor een vaste lage prijs. Naast Schiphol rijden wij ook naar de andere luchthavens in Nederland. Ook voor die luchthavens rijden wij voor vaste lage tarieven.

  • Heemstede naar Rotterdam Airport €80
  • Heemstede Lelystad Airport €85
  • Heemstede naar Eindhoven Airport €160

Voor Schiphol Taxi rekenen wij een vaste lage prijs vanaf €30. Dat is voor een Taxi voor 4 personen en 2 koffers en 2 handbagage. Voor een Stationwagen is er een toeslag van €10 en een busje is €20 duurder. U weet altijd van te voren wat u gaat betalen. Geen onaangename verassingen!

Taxi Straider Heemstede

Wij zijn betaalbaar en betrouwbaar! Zo staan wij altijd een paar minuten eerder dan de afgesproken tijd bij u voor de deur. Ook bellen wij ook altijd op zodat u zeker weet dat de taxi onderweg is naar u. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of dat wel goed is geregeld. Het is bij ons altijd goed geregeld.

Twijfel niet en kies voor Taxi Straider Heemstede en ervaar het gemak en de goede service die wij bieden.

Ook voor lokale ritten kunt u terecht bij Taxi Straider Heemstede. Wij hebben altijd een taxi in de buurt en kunnen snel bij u zijn.

Bel 023 23 40 600 of reserveer online een taxi.

Heemstede Schiphol

Taxi Heemstede Amsterdam

Taxi Heemstede naar Amsterdam rijdt tegen een vast tarief van Heemstede naar Amsterdam. De prijzen zijn ook geldig als u van Amsterdam naar Heemstede vervoerd wilt worden.

Bij Taxi Heemstede Amsterdam kunt u contant betalen, ook kunt u met creditcard of per PIN betalen tenzij u dit vooraf bij de reservering aangeeft (i.v.m. beperkte pin-terminals). Voor betalingen met creditcard of per PIN berekenen wij een extra toeslag van € 3,50.

Om in aanmerking te komen voor de actieprijzen van Taxi Heemstede zijn er wel aantal voorwaarden aan verbonden:

– Voor een sedan taxi van Taxi Heemstede naar Amsterdam betaalt u geen extra toeslag. In deze taxi kunnen maximaal 4 personen en maximaal 2 koffers mee.
– Voor een stationwagen van Taxi Heemstede naar Amsterdam geldt een toeslag van € 10,- enkele reis. In deze taxi kunnen maximaal 4 personen en maximaal 4 koffers maxi.
– Voor een taxibus van Taxi Amsterdam Heemstede geldt een toeslag van € 20,- enkele reis. In deze taxibus kunnen maximaal 8 personen en maximaal 6 koffers mee.
– De klant dient klaar te staan bij ophaaltijd.
– De actieprijzen zijn geldig wanneer u minimaal 8 uur voor de rit een taxi reserveert.

Taxi Heemstede naar Amsterdam

Profiteer direct van onze lage actieprijzen en reserveer op tijd een taxi bij Taxi Heemstede Amsterdam.

Als uw gezochte plaatsnaam niet op de lijst staat kunt u contact met Taxi Heemstede opnemen: 023 23 40 600. Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen.

U kunt snel en makkelijk een Taxi Heemstede naar Amsterdam online reserveren.

Taxi Heemstede Amsterdam  Zakelijk

Wij bieden ook voor de Zakelijke klant mogelijkheden om op rekening te rijden, voor meer info: bel 023 23 40 600

Taxi Heemstede naar Amsterdam Vanaf € 50,-