Menu
0 Comments

Taxi naar Schiphol

Taxi Heemstede Schiphol

TAXI NAAR SCHIPHOL VANUIT HEEMSTEDE

TAXI HEEMSTEDE NAAR SCHIPHOL

Taxi Heemstede Schiphol staat voor comfort, veiligheid en vaste lage prijs garantie. Bij ons betaalt u altijd een vaste lage prijs die bij u bekend is vanaf de reservering. Vanuit Heemstede is de vanaf prijs €30. Wilt u een stationwagen dan betaalt u €35 en voor een busje betaalt u €45. Ga onbezorgd naar Schiphol en reserveer een taxi naar Schiphol bij Taxi Heemstede Schiphol.

Taxi Vanaf Schiphol?

De service naar Schiphol bieden wij ook weer terug naar Heemstede. Voor de zelfde prijs! U betaalt niet extra voor een retourrit. Altijd een vaste lage prijs naar huis vanuit Schiphol.  U wordt door Taxi Heemstede Schiphol opgehaald bij de vertrekhal van Schiphol. U hoeft niet te zoeken naar de taxi. De Chauffeur vertelt u duidelijk waar hij gaat wachten op u. U kunt dan direct en zonder te zoeken naar de taxi toe lopen.

Taxi Garantie!

Bij Taxi Heemstede Schiphol bent u altijd verzekerd van een taxi rit naar Schiphol. Wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar. Wilt u met spoed een taxi? wij regelen het. Taxi Heemstede Schiphol verkoopt geen nee en zorgt altijd dat er een taxi beschikbaar is voor heel Heemstede.

Betaalmogelijkheden van Taxi Heemstede

U kunt bij ons betalen met pin, creditcard, op factuur of gewoon contant. Na elke rit kunt u een kwitantie krijgen zodat u uw zakelijke rit weer kan declareren. Wilt u per factuur betalen dan is dat ook mogelijk. Neem contact met ons op via de mail dan kunnen wij dat voor u in orde maken. Ons email adres is: Info@taxistraider.nl

Heemstede Schiphol

VASTE PRIJS GARANTIE

PRIVE TAXI

RETOUR MOGELIJK

ONLINE RESERVEREN

023 23 40 600